Ce sa faceti inainte de a suna la o firma de tractari auto Constanta

Daca ati fost implicat intr-un accident de masina, exista cateva lucruri pe care trebuie sa le faceti inainte de a suna la o firma de tractari auto Constanta. Exista de asemenea cateva modalitati de a va pregati inainte de sosirea masinii de tractare.

1. Faceti poze ale pagubelor suferite

Compania dumneavoastra de asigurari va trimite probabil pe cineva care sa faca poze masinii dumneavoastra la un moment dat, dar este recomandat sa faceti si dumneavoastra. Website-ul tractari-auto.info va sugereaza sa faceti cat de multe posibil, din toate unghiurile, pentru a vedea totalitatea pagubelor suferite.

Acest document va va ajuta de asemenea si in situatia in care, in timpul tractarii, apar incidente neasteptate. Apoi puteti chema firma de tractari daca este nevoie.

2. Contactati compania de asigurari

Una din cele mai mari greseli pe care le fac oamenii este contractarea serviciilor fara a sti daca asigurarea lor va acoperi costurile.

Asadar, inainte de a contacta o firma de tractari automobile Constanta, trebuie sa va asigurati ca stiti ce acopera compania de asigurari. Poate colaboreaza doar cu anumite firme, asadar acest lucru poate influenta alegerea firmei pe care o contactati.

3. Solicitati o estimare a costurilor

Daca firma de asigurari nu acopera costul tractarii, ar fi bine sa cereti firmei de tractari o estimare a costurilor inainte de a le solicita trimiterea unei masini.

Costurile aferente masinii de tractare depind de companie. Anumite companii au costuri fixe in functie de masina, altele taxeaza pe kilometru, precum si in functie de masina ce trebuie tractata.
Este intotdeauna important sa intrebati aceste lucruri in avans, pentru a evita eventuale surprize in viitor.

4. Interesati-va cu privire la metoda de tractare

Exista doua modalitati in care masina dumneavoastra poate fi tractata de compania de tractari auto Constanta:

  • Cu carlig si lant;
  • Cu platforma.

Platforma presupune ridicarea masinii pe platforma masinii de tractare. Aceasta metoda este mult mai sigura pentru masina dumneavoastra, sansele de o avaria in tranzit fiind mult mai mici. Alegeti mereu aceasta optiune atunci cand este posibil.

Metoda cu carlig si lant presupune ridicarea partii din fata a masinii dumneavoastra, astfel fiind transportat vehicului la destinatia dorita. Dupa cum va puteti imagina, acest lucru are un impact mai mare asupra masinii dumneavoastra, si ar fi bine sa fie evitat.

5. Pastrati toate chitantele

Acest lucru trebuie facut dupa tractare, si pe parcursul procesului ulterior accidentului, insa trebuie mentionat. Majoritatea companiilor de asigurari va vor rambursa cel putin o parte a costului serviciilor prestate de firma de tractari automobile Constanta, insa trebuie sa le puneti la dispozitie chitantele originale pentru a va recupera banii. Trebuie sa va asigurati ca aveti atat chitantele originale, cat si copii ale acestora.

Be the first to comment

Leave a comment

Your email address will not be published.


*